player player team team market market

Absolute Card Collector

Prosinec na ACC! - AKTUALIZOVÁNO 24. 12. - Vánoční GOLD Break a konec roku!

2. 12. 2022 19:57

Máme tu prosinec a začíná nám všechno to vánoční šílenství. I my pro vás máme akce, které někomu mohou udělat pěkné Vánoce. Nejdřív se ale vraťme několik dní zpět. Na všech webech a obchodech běží Black Friday, akce, kterou jsem před několika lety znal jenom díky nákupu karet v USA. Kdybych tehdy někomu řekl, že na COMC je Black Friday, tak by na mě koukali. Teď již skoro každý e‑shop tuhle americkou prodejní akci využívá. No a nabízela se otázka: máme také chystat Black Friday? Minulý rok jsme dělali různé soutěže a rozdávali karty. Tento rok jsme se rozhodli to neřešit. Nebojte, něco jsme pro vás ale nachystali i tak!

Protože nechceme dělat věci stejně jako většina, tak místo amerického Black Friday zkusíme jinou prodejní akci. V pondělí 5. prosince na vás čeká první Mikulášská Nadílka u nás na webu. Myslím, že načasování je ideální. Můžeme vystavit různé aukce, které po skončení ještě stihneme doručit do Vánoc. A co všechno jsme si pro vás připravili?

Zajímavé karty v aukcích?

Z truhly pokladů, kam odkládám karty na akce, vytáhnu opravdové zlato. Čeká na vás kolem stovky karet Fleer Ultra 95/96 Gold Medallion. K tomu přidáme karty reprezentace v čele s podpisem Jaromíra Jágra v limitu 4/5! A další perličky jako např. Milana Hniličku na Pacific Complete 03/04 z Showtellu (mrkni: ZDE) nebo dresy ze série Upper Deck Mini Jersey.

Nově v aukci mini dresy UD a Pinnacle Inside Stoppers!

Jagr_web

Poštovné ZDARMA u objednávek nad 1000 Kč!

Od pondělí 5. prosince do pondělí 19. prosince budete mít na objednávky s hodnotou nad 1000 Kč poštovné ZDARMA a to včetně balného za jednotlivé karty. Takže můžete nakoupit více karet za zvýhodněnou cenu! Musíme na skladě udělat trochu místa, už se blížíme k metě 100 000 karet skladem.

Akce končí den před naší poslední letošní expedicí. Posuneme ji z pondělí na úterý 20. prosince. Pokud stihnete zaplatit transakci do 9:00 20. 12., tak ten den zásilku expedujeme. Nezapomeňte napsat pobočku Zásilkovny nebo upřesněte, že chcete poslat Českou poštou! Pozor, je možné, že Zásilkovny budou plné, kontrolujte, prosím, konverzaci o transakci, kde vás budeme informovat. Akce platí pouze pro transakcievytvořené v daném termínu!

Slevy na karty!

Od pondělí 5. 12. budeme každý den dávat jednu z dražších karet z naší nabídky k dispozici ve slevě oproti její původní ceně. O vybraných kartách budeme informovat jak na webu, tak i na sociálních sítích.

Vánoční GOLD Break

Jak už bylo zmíněno v posledním GOLD breaku (mrkni ZDE) a jako minulý rok, bude pro tradiční GOLD Break vybrán box, který bude překvapením na Štědrý večer! Co to bude za box, zjistíte až se zveřejněním videa. Losování týmů proběhne několik dní dopředu.
Co den, to video a soutěž o Clear Cut na YouTube

Právě Štědrovečerním GOLD breakem vyvrcholí série videí na našem YouTube. Nahromadilo se nám spousta zajímavého obsahu (hlavně karet) a chceme se o to s vámi podělit. A to právě formou naších videí. Hlavním pořadem bude Show&Tell, kde si ukazujeme nové karty do nabídky nebo do sbírek, ale nebude chybět ani oblíbených 22 minut nebo Top 5 karet!

U každého videa můžete soutěžit o box Clear Cut 2020-21! Stačí být odběratelem našeho YouTube kanálu (dej odběr ZDE) a odpovědět aspoň na jeden dotaz pod jednotlivými videi. Nečekejte složité otázky, spíš se vás ptám na názory. Ostatně můžete si to zkusit ještě teď, kdy do 10. prosince máte možnost odpovídat na listopadová videa a získat tak další box Clear Cut pod stromeček.

Seznam prosincových pořadů:

1. 12. - Show&Tell: ukázka boxu Pacific Private Stock - ODKAZ: ZDE

2. 12. - Show&Tell: Black Diamond (sbírka Quad Diamond + nové BD na prodej) a Panini Crown Royale na prodej - ODKAZ: ZDE

3. 12. - Show&Tell: Show&Tell: Nové karty do sbírek jiných sportů (Ronaldo, NBA, NFL, F1) + fotbalové balíčky Chronicles - ODKAZ: ZDE

4. 12. - Show&Tell: Show&Tell: Nové karty do sbírky "Refractorek" - ODKAZ: ZDE

5. 12. - Mikulášská nadílka: Představení akce - ODKAZ: ZDE

6. 12. - Show&Tell: výběr z Artifacts 2021-22 na prodej! - ODKAZ: ZDE

7. 12. - Show&Tell: karty Fleer Ultra 95-96 Gold Medallion v aukci! - ODKAZ: ZDE

8. 12. - Show&Tell: České karty na prodej - Final Series, Saves Help + bonus Legendy CS - ODKAZ: ZDE

9. 12. - Show&Tell: Aleš Hemský a Ryan Smyth - nové karty do sbírek! - ODKAZ: ZDE

10. 12. - Show&Tell: Nové karty Upper Deck Stature 2020-21 na prodej! - ODKAZ: ZDE

11. 12. - Mix balíčků za 4 tisíce proti Hobby boxu Allure! - ODKAZ: ZDE

12. 12. - Show&Tell: Fotbalové karty - odložené karty + 5 balíčků Topps Chrome Premier League (Hit do sbírky!) - ODKAZ: ZDE

13. 12. - Show&Tell: Fotbalové karty - 10 balíčků Score 92 Italské Serie A (Baggio, Batistuta, Skuhravý) - ODKAZ: ZDE

14. 12. - Sestřih Balíčkové bitvy od SCT (UD Series One 2022-23) - ODKAZ: ZDE

15. 12. - Legendy a CZ&SK hráči na jersey kartách na prodej! - ODKAZ: ZDE

16. 12. - NFL Break Panini Contenders 2021 Megabox - Free Group Break od SCT - ODKAZ: ZDE

17. 12. - Show&Tell: Ukázka nových karet z High End sérií na prodej (bratři Sedinovi, Bobby Orr, Carter Hart) - ODKAZ: ZDE

18. 12. - Povedený box SP Game Used 2021-22 (Super Hit + další povedený limit) - ODKAZ: ZDE

19. 12. - 10 balíčků Upper Deck Tim Hortons 2022-23! - ODKAZ: ZDE

20. 12. - Show&Tell: Nové SP Game Used 2021-22 na prodej! - ODKAZ: ZDE

21. 12. - SportZoo Tipsport ELH 2022/23 Série 1 (Exclusive, Premium, Blaster a Retail) - ODKAZ: ZDE

22. 12. - Show&Tell: Konec sbírky Dmitrij Jaškina - karty na prodej - ODKAZ: ZDE

23. 12. - Report: Závěr 4. sezóny ACCTV a report ze srazu sběratelů v Šumperku - ODKAZ: ZDE

24. 12. - Vánoční GOLD Break 2022 - ODKAZ: ZDE

A jsme na konci naší nadílky! Myslím, že vám toho nabídneme opravdu hodně a doufáme, že budete spokojení. Těším se na vaše reakce, komentáře i objednávky na webu!

Tak teda krásného Mikuláše přeje Absolute Card Collector

EDIT 24. 12.:

Pár informací na konec roku: Karty z posledních videí přidáme do nabídky v týdnu od 27. 12. Lepší extraligové karty dáme kvůli zájmu raději do aukce, tak aby končili první týden v lednu. To už se zase rozběhne naše expedice! Ještě jednou za vaši podporu a hlavně používání našeho webu. Budeme se muset přiští rok rozšířit, abychom vše stíhali tak, jak bychom chtěli. Přejeme vám za celé ACC krásné a veselé Vánoce a krásný nový rok!  

Karty ve slevě po jednotlivých dnech

5. 12. - Cole CAUFILED Upper Deck Series 1 21/22 Young Guns

AkceCaufieldYG

6. 12. Podepsaná Trilogy RC Kirilla Kaprizova

KaprAU

7. 12. Fight Strap Vasilevskiyho z Premier v limitu /5

Vasil

8. 12. Emerald /5 Lundqvista z Panini Dominion

Hank

9. 12. Podpis Vokouna z Crown Royale

Vokoun

10. 12. Podpis Ultimate Signature Vanbiesbroucka za Rangers

Beezer

11. 12. Clear Cut Scheifeleho v limitu /10

Scheifele


12. 12. Roberto Luongo Premier Patch /15

Luongo