player player team team market market

Absolute Card Collector

Mikulášská nadílka: Poštovné ZDARMA, Stature a představení prodejců!

5. 12. 2023 22:44

Loni u nás byla poprvé akce s názvem Mikulášská nadílka (odkaz na loňskou akci) s tím, že nechceme dělat Black Friday. My děláme prostě všechno trochu jinak. A co jsme si pro vás připravili letos?

V podstatě zachováme jen poštovné zdarma a místo slev, které teď děláme každý den, a videí pro vás máme letos trochu jinou nadílku. Podle designu můžete tušit, že se to bude týkat Stature. Konkrétně jde o první ročník této oblíbené série 2019-20. Ale hlavním programem letošního Mikuláše bude představení dalších podnikatelů v tomto krásném koníčku, kdy chci dát prostor prodejcům představit se našim uživatelům.

Absolute pro prodejce

Je na čase dostat pod jednu střechu i prodejce a ukázat, co jim může náš web nabídnout. Nejprve ale dáme prostor samotným podnikatelům se prezentovat. Mým cílem nebylo vytvořit konkurenci e-shopům, ale vytvořit web pro všechny, kdo se věnují hokejovým kartám včetně prodejců. V rámci naší nadílky oslovím prodejce boxů, balíčků nebo pořadatele group breaků a nabídnu jim zdarma prezentaci svých služeb u nás na webu a pak i reklamu na celý leden zdarma. Jejich prezentace proběhne formou článku a příspěvku na našem Facebooku, kde bude mít prodejce možnost napsat pár slov, přidat fotografie prodejny, zboží apod. s odkazem na své stránky. Mám za to, že podnikatelé v tomto odvětví si mají pomáhat, aby u nás mohlo sběratelství prosperovat. Proč neudělat první krok?

Poštovné ZDARMA pro objednávky nad 1000 Kč

Stejně jako loni nabídneme našim uživatelům z ČR i ze Slovenska poštovné zdarma a to včetně poplatku za množství karet. Jakmile překročíte v košíku částku 1 tisíc korun, tak se vám automaticky zpřístupní poštovné ZDARMA. Nezapomeňte si jej přepnout! Vzhledem k náročnosti a i ceně na Slovensko nabízíme tuto službu pouze pro Zásilkovnu (Packeta). Nezapomeňte tak v detailu transakci uvádět i pobočky, kam karty poslat. Akce platí od 6. 12. 0:00 do neděle 17. prosince 23:59. Akce se nevztahuje na předchozí odložené nebo sloučené objednávky. Poslední expedici tento rok máme v úterý 19. prosince!

Stature 2019-20

Nedávna jsem vytáhl nějaké své odložené "poklady". Karty, které jsem ukládal na později s tím, že jejich hodnota poroste a nebudou tak dostupné. Schovával jsem si i karty z prvního ročníku oblíbené série Stature. Jsou tam jména jako Jágr, Patrňák, Roy a další na dostupnějších paralelních kartách, pár podpisů a i nějaký patch. Jedná se asi o 50 karet, které půjdou do nabídky 6. prosince večer a budou v aukci na 3 dny od ceny, za kterou bych je chtěl prodat. Nečekejte žádné extra drahé karty, ale můžete tam najít příjemný dárek na Vánoce!

To je z letošní nadílky vše! Doufám, že jste spokojení s tím, co jsme vám nadělili.

Matěj Dubský